Browse our directory of member pages

Browse our directory of member pages
(only active domains are listed)

Directory index >> Government

183 members in this category

move 1 page << back || forward >>

loto-zadnji-rezultati.bq.si Hits: 20786

Description: Loterija, 3x3, loto rezulatati...


loterija.bq.si Hits: 1172

Description: Loterija, 3x3, loto rezulatati...


optima-shop.bq.si Hits: 1003

Description: Spletna trgovina z dodatki za mobilno telefonijo priznanih proizvajalcev Puro, Konkis, Krusell, Case-Mate, Samsung, Celly, Maloperro, Muvit, Zenus in drugi.


e-davki.bq.si Hits: 970

Description: eDavki so spletni servis za elektronsko poslovanje z Davčno upravo Republike Slovenije. Preko eDavkov imajo zavezanci možnost udobno, varno, enostavno in z nizkimi stroški po elektronski poti (prek interneta) oddati davčne obrazce. Obrazci v elektronski obliki so venomer v skladu z veljavno zakonodajo.


radio-aktual.bq.si Hits: 718

Description: Radio Aktual - radio narejen za vaša ušesa.


iconfinder.bq.si Hits: 698

Description: Search through more than 320.000 free and premium icons in an easy and efficient way.


webopedia.bq.si Hits: 685

Description: An online computer dictionary and internet search engine for internet terms and technical support.


bulk-online.bq.si Hits: 615

Description: Welcome to the leading, extremely active Internet Information Center for powder & bulk solids handling & processing technologies: News, technical papers, discussion forums, videos.


neteller.bq.si Hits: 598

Description: Use NETELLER’s online payment accounts for safe online shopping, global money transfers, cash outs & for payment systems to accept payments online


up-rs.bq.si Hits: 589

Description: Uradna spletna stran predsednika Republike Slovenije javnosti zagotavlja novice, sporo�ila in informacije o delu, funkciji in osebnosti predsednika Republike Slovenije.


pravo-za-telebane.bq.si Hits: 587

Description: Izkušeni pravniki odgovarjajo na vaša vprašanja., Kaj lahko storimo, kadar pride naš dolžnik v stečaj., Članek opisuje prepis vozila s prodajalca na kupca po sklenitvi prodajne pogodbe, Kako ugovarjati zoper plačilni nalog ali odločbo policije ali redarstva., V določenih primerih lahko delavec izredno odpove pogodbo o zaposlitvi. V tem primeru obdrži pravico do prejemanja denarnega nadomestila za brezposelnost., Odškodnino je mogoče zahtevati samo za tisto škodo, ki jo priznava zakon: navadno škodo, izgubljeni dobiček, telesne bolečine, duševne bolečine, strah in okrnitev ugleda pravne osebe.


skutina-torta.bq.si Hits: 578

Description: Odlična torta, ki jo pripravimo brez prižiganja pečice.


revija-obrazi.bq.si Hits: 577

Description: Revija Obrazi


uradni-list.bq.si Hits: 549

Description: Uradni list Republike Slovenije


okrajno-sodisce-mariboru.bq.si Hits: 483

Description: Okrajno sodišče v Mariboru


planinska-zveza.bq.si Hits: 476

Description: Planinska zveza Slovenije (PZS) je nacionalna panožna organizacij za področje planinstva (planinstvo/gorništvo, alpinizem, športno plezanje, turno smučanje in turno kolesarjenje) in spada med najbolj množične nevladne organizacije v Sloveniji. Ima okoli 60.000 članov, ki so vključeni v skoraj 270 PD. Planinska organizacija vzdržuje preko 9.000 km planinskih poti in upravlja s 174 planinskimi kočami, bivaki in zavetišči.


malcki-palcki.bq.si Hits: 472

Description: spletna trgovina z otroško opremo


sladke-prosene-kroglice.bq.si Hits: 470

Description: Sladke kroglice lahko pripravimo tudi iz zdravih živil, kot so prosene kaša, oreščki in suho sadje.


copo.bq.si Hits: 458

Description: copo.bq.si


slovenija.bq.si Hits: 450

Description: Slovenia Tourist Board's official tourism and travel guide to Slovenia with on-line accommodation booking reservation system. We offer all information about hotels and apartments in Slovenia, how to travel to Slovenia, tips for trips and holidays in Slovenia, museums, events, attractions and hiking in Slovenia. Enjoy Slovenian cuisine, wines, countryside and attractive nature.


jaz-kuham.bq.si Hits: 444

Description: Tu boste našli številne kuharske recepte, recept dneva, nasvete, trike in vse o kuhanju in peki. Kliknite in preizkusite naše okusne recepte.


dormeo.bq.si Hits: 438

Description: Dormeo ležišče, vzglavniki, odeje - za kakovosten in zdrav spanec izberite ležišče iz vrhunskih materialov po svojih željah.


crnatabla.bq.si Hits: 421

Description: Črnatabla je orodje, ki pomaga da zamudniki in neplačniki hitreje poravnajo svoje obveznosti. Podjetjem pomaga pri opominjanju svojih zamudnikov, izterjavi terjatev z javno objavo neplačnikov ter pregledovanje plačilne discipline v Sloveniji. Črnatabla omogoča tudi enostavno iskanje večstranskih kompenzacij.


knjigarna-ognjisce.bq.si Hits: 418

Description: Spletna knjigarna Ognjišče


tof-top.bq.si Hits: 403

Description: Spletna stran Toneta Fornezzija Tofa


venera-shop.bq.si Hits: 374

Description: VENERA SHOP -EROTIČNA TRGOVINA - AKCIJA - VIBRATOR- DARILA- EROTIČNO PERILOsex shop, vibrator, erotično perilo, erotični pripomočki, kondomi, stimulansi,lubrikant, masažno olje, akcija, stimulator, japonske kroglice, darila, lutka


zaposlovanje.bq.si Hits: 372

Description: zaposlovanje


siol-novice.bq.si Hits: 366

Description: Novice: najbolj aktualne novice, intervjuji, kolumne in komentarji iz Slovenije, sveta, gospodarstva, črne kronike, tehnologije, zdravstva, znanosti in okolja.


vreme-napovedi-agro.bq.si Hits: 365

Description: vreme po sloveniji


vroce-bo.bq.si Hits: 357

Description: Vroce bo


crveni-vrh.bq.si Hits: 338

Description: Počitniško turistično društvo Crveni vrh predstavlja novice, dejavnost in načrte za to področje.


ustvarjalni-dotik.bq.si Hits: 324

Description: Spletna trgovina za ustvarjalne Ustvarjalnidotik.si nudi široko paleto materialov in pripomočkov za ustvarjanje. Preverite zdaj!


okrajno-sodisce-gornji-radgoni.bq.si Hits: 306

Description: Okrajno sodišče v Gornji Radgoni


avto-cesar.bq.si Hits: 300

Description: PRODAJA IN ODKUP RABLJENIH VOZIL


e-posavje.bq.si Hits: 288

Description: Posavje, novice iz Posavja in okolice. Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki in Sevnica. Šport, kultura, zabava, gospodarstvo, črna kronika, ostale novice iz regije Posavje.


elektro-energija.bq.si Hits: 285

Description: Elektro Energija


elektro-gorenjska.bq.si Hits: 262

Description: Elektro Gorenjska, podjetje za distribucijo električne energije, d. d.


plinsko-ogrevanje.bq.si Hits: 250

Description: Servis in prodaja avtodomov, po�itni�kih prikolic in kamp opreme priznanih blagovnih znamk Adria, Dethleffs, Sunliving...


wp-slovenija.bq.si Hits: 248

Description: Windows ,Phone ,Slovenija


srednja-elektro-racunalniska-sola-maribor.bq.si Hits: 244

Description: Srednja elektro-računalniška šola Maribor


top-video.bq.si Hits: 240

Description: Najboljši video posnetki, zbrani na enem mestu. Predlagajte svoje priljubljene video datoteke.


jugoslovanka.bq.si Hits: 239

Description: Na fotografiji je Rita Sahatciu Ora, ki se je rodila na Kosovu. Ko je bila stara eno leto, so se njeni starši preselili v Veliko Britanijo, kjer danes niza uspeh za uspehom na glasbenem področju.


sub-titles.bq.si Hits: 237

Description: subtitles


translate-yandex.bq.si Hits: 235

Description: Перевод с английского, немецкого, французского, испанского, польского, турецкого и других языков на русский и обратно. Возможность переводить отдельные слова и фразы, а также целые тексты и веб-страницы.


novosti-gmail.bq.si Hits: 226

Description: Elektronski poštni odjemalec Gmail je bil v zadnjih nekaj tednih deležen številnih manjših in večjih izboljšav, ki so ga povzdignile visoko nad konkurenco.


time-and-date.bq.si Hits: 220

Description: Current Time (World Clock) and online and printable Calendars for countries worldwide. Find the best time for web meetings (Meeting Planner) or use the Time and Date Converters. Online services and Apps available for iPhone, iPad, and Android.


flash-ghetto.bq.si Hits: 218

Description: Igre - Flash Ghetto. Brezplačne online igre, Strateške igre, Športne igre, Dirkaške igre, Šale. Occupied by Flashes


propad-banke.bq.si Hits: 215

Description: Se še spomnite Islandije, države, ki je leta 2009 bankrotirala? Danes sodi med najbolj perspektivne države z nadpovprečno rastjo in lepo prihodnostjo.


moja-izbira.bq.si Hits: 210

Description: Mojaizbira je spletni servis namenjen iskanju izobrazbe za pridobitev poklica ter znanj za poklic in razvoj kariere. V pomoč je osnovnošolcem, srednješolcem, staršem, odraslim in strokovnim delavcem.


naaa.bq.si Hits: 208

Description: Spletni iskalnik, imenik in portal Najdi.si. Najdi.si je iskalnik po slovenskem delu svetovnega spleta, ki ga dnevno obišče več kot 200.000 različnih spletnih obikovalcev. Iskalnik temelji na najsodobnejši iskalni tehnologiji, ki je v celoti plod lastnega znanja podjetja Interseek d.o.o.


okrasne-svece.bq.si Hits: 203

Description: Okrasne sveče


ogrevanje.bq.si Hits: 199

Description: Družba Butan plin je razvila vrsto kakovostnih storitev, s katerimi vam optimalni vir energije zagotavlja udobno in ugodno.


karl-gotlih.bq.si Hits: 195

Description: Gotlih Karl


kapun-marjan-dar.bq.si Hits: 194

Description: Krstna sveča vsebuje kipec angelčka v modri ali roza barvi.


ogrevanje-na-plin.bq.si Hits: 192

Description: Istrabenz plini


b-poceni.bq.si Hits: 191

Description: Otroški vozički in otroški avtosedeži v spletni trgovini SB Poceni.


cyanogen-mode.bq.si Hits: 190

Description: Računalniške novice - Najbolj ažurne IT novice iz področij: računalništvo in informatika, mobilna telefonija, triki in nasveti, igre in ostalo...


po-sloveniji.bq.si Hits: 185

Description: Vstopna točka za slovenski splet. Preveri dogajanje po Sloveniji in dostopaj do zanimivih vsebin na enem mestu: novice, vreme, igre, tv spored...


globina.bq.si Hits: 174

Description: Globina forum


pred-preiskovalno-komisijo.bq.si Hits: 172

Description: Nekdanji guverner Banke Slovenije Mitja Gaspari priznava, da je bilo veliko pomanjkljivosti na področju upravljanja s tveganji. Tako on kot bivši guverner Marko Kranjec pa se otepata odgovornosti za nastalo bančno luknjo.183 members in this category

move 1 page << back || forward >>